[2s.mk-friends] Ludum dare competition/game jam

Кристијан Трајковски trajkovski.kiko at gmail.com
Sun Apr 21 13:20:57 UTC 2013


https://www.facebook.com/events/533784096672425/?context=create
Ќе ве замолам да проверите дали е се ок?


2013/4/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2013/4/21 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>
>
>> Настанов може да се организира следниот викенд во Хаклаб. Јас сум
>> дежурен, а ќе има и други што ќе помагат за организација. Имаме и десктоп и
>> лаптоп за во случај некој од учесниците да нема. Мислам дека во Хаклабот
>> може да собере 15 луѓе, за повеќе од таа бројка би било претесно.
>>
>
> Значи да, разговаравме вчера и не би требало да биде проблем, ќе има
> неколку членови на хаклабот во сабота и недела таму да помогнат околу
> логистиката ако треба нешто и да отворат и да затворат.
>
> Покрај Висар се пријавија, Марко и Алекс, сите се на листава така да ако
> треба нешто може да се искоординирате тука. Ако има некој друг што може да
> излезе во пресрет да дојде во хаклаб во сабота или недела да дежура нека
> пише.
>
> Јас би ве замолил само да го почитувате куќниот ред на хаклабот:
> https://wiki.spodeli.org/%D0%9A%D1%83%D1%9C%D0%B5%D0%BD%D0%A0%D0%B5%D0%B4-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8за да се осигураме дека се ќе помине во најдобар ред. Најбитното според
> мене е да се пази на галама по 22.00ч бидејќи горе над нас живеат луѓе.
>
> За жал поголемиот дел од нас ќе бидат во Белград тој викенд па нема да
> може да присуствуваме, какои и да е се надевам ќе си поминете добро.
>
> Хепи хакинг!
>
> ПС Кога ќе го објавите настанот, пишете тука да се објави и кај нас на
> блог: http://blog.spodeli.org
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Кристијан Трајковски
Beyond Basics
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130421/904fdfa7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list