[2s.mk-friends] Ludum dare competition/game jam

Кристијан Трајковски trajkovski.kiko at gmail.com
Sun Apr 21 13:23:44 UTC 2013


Се извинувам,
https://www.facebook.com/events/533784096672425/


2013/4/21 Кристијан Трајковски <trajkovski.kiko at gmail.com>

> https://www.facebook.com/events/533784096672425/?context=create
> Ќе ве замолам да проверите дали е се ок?
>
>
> 2013/4/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>
>> 2013/4/21 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>
>>
>>> Настанов може да се организира следниот викенд во Хаклаб. Јас сум
>>> дежурен, а ќе има и други што ќе помагат за организација. Имаме и десктоп и
>>> лаптоп за во случај некој од учесниците да нема. Мислам дека во Хаклабот
>>> може да собере 15 луѓе, за повеќе од таа бројка би било претесно.
>>>
>>
>> Значи да, разговаравме вчера и не би требало да биде проблем, ќе има
>> неколку членови на хаклабот во сабота и недела таму да помогнат околу
>> логистиката ако треба нешто и да отворат и да затворат.
>>
>> Покрај Висар се пријавија, Марко и Алекс, сите се на листава така да ако
>> треба нешто може да се искоординирате тука. Ако има некој друг што може да
>> излезе во пресрет да дојде во хаклаб во сабота или недела да дежура нека
>> пише.
>>
>> Јас би ве замолил само да го почитувате куќниот ред на хаклабот:
>> https://wiki.spodeli.org/%D0%9A%D1%83%D1%9C%D0%B5%D0%BD%D0%A0%D0%B5%D0%B4-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8за да се осигураме дека се ќе помине во најдобар ред. Најбитното според
>> мене е да се пази на галама по 22.00ч бидејќи горе над нас живеат луѓе.
>>
>> За жал поголемиот дел од нас ќе бидат во Белград тој викенд па нема да
>> може да присуствуваме, какои и да е се надевам ќе си поминете добро.
>>
>> Хепи хакинг!
>>
>> ПС Кога ќе го објавите настанот, пишете тука да се објави и кај нас на
>> блог: http://blog.spodeli.org
>> --
>> Арангел
>> xmpp/mail
>> ufo \o/ linux.net.mk
>> http://blog.spodeli.org
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
>
> --
> Кристијан Трајковски
> Beyond Basics
>-- 
Кристијан Трајковски
Beyond Basics
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130421/1c86e114/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list