[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Wed Apr 24 13:32:31 UTC 2013


Само што се слушнав со Сандра.
Ми кажа дека се мора да се среди на аеродром. Тие не можат ништо да
направат. Шалтерот работел од 8:30 до 15 часот.
Дали ќе може некој утре (од тие што имаат кола), да одиме и да ја средиме
работава?2013/4/24 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> On 24.04.2013 00:59, Arangel Angov wrote:
>
>> Фалат 1000 денари, ако некој може да донира ОК, ако не добивме некои пари
>> од луѓето од RIPE и ISOC како донации за КИКА и јас предлагам да се покрие
>> пакетов со нив ако нема никој нешто против.
>>
>>
> Од луѓето од RIPE и ISOC се имаат собрано 5160 ден + 10 €, кај мене се
> парите
>
>
>
>  Во иднина ве молам да не нарачувате ствари на адреса на хаклаб кога се
>> откажувате од одговорноста после првата препрека (и не њук не зборам само
>> за тебе).
>>
>>
> +1
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130424/2d101607/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list