[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Newk newkdukem at gmail.com
Wed Apr 24 16:00:58 UTC 2013


>Само што се слушнав со Сандра.
>Ми кажа дека се мора да се среди на аеродром. Тие не можат ништо да
направат. Шалтерот работел од 8:30 до 15 часот.
>Дали ќе може некој утре (од тие што имаат кола), да одиме и да ја средиме
работава?

А не може по телефон тоа?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130424/7c14bf7c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list