[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Visar Zejnullahu visar.zejnullahu at gmail.com
Thu Apr 25 18:31:09 UTC 2013


2013/4/25 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

>
> Пинг до другите што се во скопје - Дода, Висар, Њук.


Понг.


> Пишете јавно на листа кој кога може да биде дежурен, да не испадне после
> „јас на ирц кажав“.
>

Јас не можам во недела. Петок и сабота можам.


> Поздрав
>

Поздрав.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130425/bff9528a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list