[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Thu Apr 25 18:52:35 UTC 2013


Ја ќе го земам недела до 17:00, после некој друг да истера до крај?

Поздрав,
Борис


2013/4/25 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>

> 2013/4/25 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
>
>>
>> Пинг до другите што се во скопје - Дода, Висар, Њук.
>
>
> Понг.
>
>
>> Пишете јавно на листа кој кога може да биде дежурен, да не испадне после
>> „јас на ирц кажав“.
>>
>
> Јас не можам во недела. Петок и сабота можам.
>
>
>> Поздрав
>>
>
> Поздрав.
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk && WordPress Developer
[ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter
<https://twitter.com/kuzman0v>·
Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
 ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130425/c105bbfe/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list