[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Marko Doda marko at lugola.net
Thu Apr 25 19:39:35 UTC 2013


2013/4/25 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

>
> Пинг до другите што се во скопје - Дода, Висар, Њук. Пишете јавно на листа
> кој кога може да биде дежурен, да не испадне после „јас на ирц кажав“.Јас сум слободен цел викенд преку ден, може утре да покријам.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130425/429373a8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list