[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Кристијан Трајковски trajkovski.kiko at gmail.com
Thu Apr 25 20:56:57 UTC 2013


Дечки времето на Ludum Dare е сменето за во 4 сабајле, па најдобро ќе биде
нашава "журка" да започне во сабота сабајле околу 9?


2013/4/25 Marko Doda <marko at lugola.net>

>
> 2013/4/25 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
>
>>
>> Пинг до другите што се во скопје - Дода, Висар, Њук. Пишете јавно на
>> листа кој кога може да биде дежурен, да не испадне после „јас на ирц кажав“.
>
>
>
> Јас сум слободен цел викенд преку ден, може утре да покријам.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Кристијан Трајковски
Beyond Basics
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130425/90a5c3d9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list