[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Apr 26 11:51:41 UTC 2013


On 25.04.2013 22:56, Кристијан Трајковски wrote:
> Дечки времето на Ludum Dare е сменето за во 4 сабајле, па најдобро ќе биде
> нашава "журка" да започне во сабота сабајле околу 9?
>

Океј, јас ќе ви отворам сабајле во 9 часот и ќе седам до попладне 
некаде, после нека ме замени некој.

Њук, ти спомна дека можеш навечер да седиш, уште важи ова ?


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list