[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Fri Apr 26 13:11:03 UTC 2013


Мене ми искочи нешто работа во недела преку ден, така да може јас да
дежурам после Алекс докај полноќ, па да превземе некој после тоа.

Поздрав,
Борис


2013/4/26 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> On 25.04.2013 22:56, Кристијан Трајковски wrote:
>
>> Дечки времето на Ludum Dare е сменето за во 4 сабајле, па најдобро ќе биде
>> нашава "журка" да започне во сабота сабајле околу 9?
>>
>>
> Океј, јас ќе ви отворам сабајле во 9 часот и ќе седам до попладне некаде,
> после нека ме замени некој.
>
> Њук, ти спомна дека можеш навечер да седиш, уште важи ова ?
>
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk && WordPress Developer
[ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter
<https://twitter.com/kuzman0v>·
Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
 ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130426/e8098fa9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list