[2s.mk-friends] Haklab chlenarina 2013 (juli/avgust)

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Mon Aug 12 08:56:37 UTC 2013


2013/7/31 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> Мејлов е потсетник за сите дека јули месец помина.
>
> Сите што ветиле/планирале да уплатат членарина за Хаклаб а не го
> сториле може да го сторат(*).
>
> - На 10-ти лично ќе ги потсетам тие што се пријавија на http://0.mk/hacklab_2013

Јас доцнам, одбери изговор од богата македонска ризница.

Ќе уплатам наскоро (за јули).

Баже


More information about the Ossm-members mailing list