[2s.mk-friends] Global Day of Coderetreat 2013

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Wed Dec 4 20:05:40 UTC 2013


Хеј дечки,

Дали ќе може да го позајмам проекторот за Coderetreat за 14ти Декември
во Media Lab или ќе ви треба за Сподели Знаење?

Во случај да го користите за Сподели Знаење, ќе го вратам do 14h, во
спротивно до 18h. :)

Фала,

Далибор


More information about the Ossm-members mailing list