[2s.mk-friends] Global Day of Coderetreat 2013

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Dec 7 14:45:11 UTC 2013


2013/12/4 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>:

> Дали ќе може да го позајмам проекторот за Coderetreat за 14ти Декември
> во Media Lab или ќе ви треба за Сподели Знаење?
>
> Во случај да го користите за Сподели Знаење, ќе го вратам do 14h, во
> спротивно до 18h. :)

Јас мислам дека треба да го земеш и дека повеќе вредност ќе има за
заедницата да остане до крај (дали до 18 часот или до кога и да трае)
отколку на Сподели знаење таа сабота. :)

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list