[2s.mk-friends] TPBAFK проекција

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 4 18:32:39 UTC 2013


2013/2/4 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Сори. За толку простор собираме пари, толку луѓе ќе може да присувствуаат.

Досега се пријавија 9 луѓе, просторот собира уште толку сигурно, не ти
е на место забелешката, сори. Ако во иднина го нема просторот јеби га,
сега го има и може да дојде кој сака.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list