[2s.mk-friends] TPBAFK проекција

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 4 18:34:17 UTC 2013


2013/2/4 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> сега го има и може да дојде кој сака.

Инаку да, може да се прикаже повеќе од еднаш не е проблем тоа воопшто.
Мислам дека е подобро да ја користиме просторијата со кујната бидејќи
може да се расчисти што не треба и да се стават столчиња. Може ова и у
петок не е многу работа.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list