[2s.mk-friends] TPBAFK проекција

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Mon Feb 4 18:36:11 UTC 2013


2013/2/4 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Мислам дека е подобро да ја користиме просторијата со кујната бидејќи
> може да се расчисти што не треба и да се стават столчиња.

кујна пренаменета во кино-театар.

лајк.

Баже


More information about the Ossm-members mailing list