[2s.mk-friends] Android

Marko Leopard leopardmk at gmail.com
Sat Feb 9 16:58:51 UTC 2013


Прашањето ти е на место. Можеш да му инсталираш androidx86, има посебна
верзија за eeepc. Моментално сум од мобилен и неможам директен линк да ти
пратам. Погуглај androidx86. Поздрав

On Saturday, February 9, 2013, DZvonko Nikolov wrote:

> Здраво,
>
> веројатно прашањево е off topic ама ....
> Веројатно сте ги сретнале тие лаптопчињата што ги
> добија наставниците по школите со тој несреќниот
> едубунту 7.04 кој беше заклучен и неможеше ништо
> да се инсталира или сетира. Тие се asus eeePC.
> Ме интересира:
> дали може да му се стави некој android os?
> Ако може, како? Ако не може, зошто не може?
> Сакам да ми глуми таблет или нешто слично.
>
> Ако прашањево е глупост, се извинувам.
>
> Поздрав
> Ѕвонко
>
> --
>
> -----------------------------------------------------------------------------------
> Regards
>
> DZvonko Nikolov
>
>
> -----------------------------------------------------------------------------------
> The best things are simple,
> but finding these simple things is not simple.
>
> Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
>
> -----------------------------------------------------------------------------------
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130209/06baba1e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list