[2s.mk-friends] Хаклаб КИКА програма за 18-23 феб

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Feb 13 22:43:55 UTC 2013


2013/2/13 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Среда 20.02
> - СподелиРецепти: Можеме да зготвиме паста со сос, за тоа имаме услови,
> јас ќе донесам што фали, сите можеме да учествуваме со средства за
> намирниците.
>

ова можеме да го пребациме за викендот пошто веќе имаше најавено некој
настан за во среда поврзан со GNOME Women Outreach Program - или ако е само
во една соба, во другата може паралелно да се прави другава активност. :)

дежурниот никад не спие.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130213/c735bda5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list