[2s.mk-friends] НСНД Куманово

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Mon Feb 18 03:35:09 UTC 2013


Здраво Заедницо,

Традиционално и оваа година ќе се оддржува НСНД Куманово.
Датумот е викендот 2 и 3 ти Март
Местото е ОСТУ Наце Буѓони
Мапа: 
https://maps.google.mk/maps?ie=UTF8&cid=7823568030230771800&q=Nace+Bugjoni&iwloc=A&gl=MK&hl=en

за оние што доаѓаат од Скопје верувам дека нема да има потреба од 
сместување. Доколку некој би бил заинтересиран да дојде а да има потреба 
од сместување нека пише тука.


желби, пофалби, поплаки исто тука


Се гледаме во Куманово!
-- 
Stojkovski Darko
uber geek
random hacker


More information about the Ossm-members mailing list