[2s.mk-friends] НСНД Куманово

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Feb 28 21:44:02 UTC 2013


Хеј дечки, да потсетам дека НСНД Куманово е овој викенд,

Би било супер луѓето кои планираат да одат да се пишат тука на листа за 
да се организира превоз.

Јас сеуште не сум сигурен но веројатно нема да можам да присуствувам 
годинава во Куманово.

Дарко, може да направиш wiki entry ?

Поздрав

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list