[2s.mk-friends] $ make donija -j5

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Feb 25 12:40:52 UTC 2013


Здраво другарки и другари,
имаме нови маички за нови почетоци. Помогнете и на дигиталната 
Македонија и добијте си маичка за истите пари :) околу 400 македонски 
денари по маичка.
Ќе објавиме колку ќе излезе принтањето и парите што ќе одат во хаклабот 
дополнително бидејќи не ги знаеме точните цени во моментов.

http://dl.dropbox.com/u/13597364/maichka4.png

Кој сака нека каже на листава боја, големина и тип.
Има црни, бели и тегет, машки и женски за сите возрасти.


Поздрав,

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list