[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 14 14:44:04 UTC 2013


и ова: договоривме да има бар еднаш у два месеци еден social-only
настан за дружење на луѓето од заедниците, без компјутери чисто да се
видиме кои сме, до кај сме, добар терен за размена на идеи кои што
потоа би можеле да се прават во хаклабот.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list