[2s.mk-friends] дежурство 21-27 јануари

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Mon Jan 14 15:30:44 UTC 2013


Здраво на сите

Како што кажав на состанокот - неделата помеѓу 21 и 27 јануари не
можам да бидам дежурен. Дали некој може да ме замени?

однапред благодарам
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list