[2s.mk-friends] Cable anyone?

Newk newkdukem at gmail.com
Wed Jan 16 21:48:47 UTC 2013


2013/1/16 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> Дента кога го вадеше кабелот јас си отидов порано, така да не сум го видел
> тогаш. Јас лично не сум преместувал ништо во саботата, можеби некој друг
> несакајќи го има ставено некаде ?
>

Затоа велам тие што биле накај хаклаб деновиве да проверат по ранци/торби,
да не го собрал некој по грешка заедно со пунач за лаптоп, затоа што
симптоматично е од сите работи само кабелот да го нема.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130116/221fadf1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list