[2s.mk-friends] розево

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jan 17 13:29:48 UTC 2013


Здраво,
секој пат кога ќе го отворам блогот имам проблем со очите. 10тина минути 
после тоа гледам зелена линија кај и да се свртам.
Доколку не се направи нешто со бојата би престанал да го посетувам блогот.

Може да остане розевата доколку тоа е вашата боја на избор, ама ве молам 
ако може да се намали интензитетот.

поздрав,

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list