[2s.mk-friends] розево

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri Jan 18 13:38:45 UTC 2013


Ќе пратам нов дизајн деновиве, a во меѓувреме ќе ставам некоја друга боја.

2013/1/17 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

> Здраво,
> секој пат кога ќе го отворам блогот имам проблем со очите. 10тина минути
> после тоа гледам зелена линија кај и да се свртам.
> Доколку не се направи нешто со бојата би престанал да го посетувам блогот.
>
> Може да остане розевата доколку тоа е вашата боја на избор, ама ве молам
> ако може да се намали интензитетот.
>
> поздрав,
>
> --
> vladan
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130118/3628006c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list