[2s.mk-friends] Средување дворче

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jul 4 13:40:45 UTC 2013


On 04.07.2013 16:09, Tamara Atanasoska wrote:
> Здраво дечки,
>
> Дворчето позади ни е во ептен незавидна состојба.
>
> Стварно е време да се ангажираме малку околу него. Мислам дека е супер 
> можност да направи заедницата која кружи околу хаклабот нешто од себе 
> за себе :).


Тамара браво! Ова е најдобрата идеја до сега, тој двор одамна збориме да 
го средиме.
Секоја чест на иницијативата!! Ако успеете доаѓам во Скопје да праиме 
скара само заради ова :)
И сепак мислам дека ќе треба да се копа, заебано али тоа е, од себе за себе.

кисчиња,

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list