[2s.mk-friends] Средување дворче

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Jul 4 15:11:40 UTC 2013


+1

Поздрав,
Гоце

---

Goce Mitevski
Independent Designer at Nicer2

■ http://www.nicer2.com/abouthttp://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski


2013/7/4 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> On 04.07.2013 16:09, Tamara Atanasoska wrote:
>>
>> Здраво дечки,
>>
>> Дворчето позади ни е во ептен незавидна состојба.
>>
>> Стварно е време да се ангажираме малку околу него. Мислам дека е супер
>> можност да направи заедницата која кружи околу хаклабот нешто од себе за
>> себе :).
>
>
>
> Тамара браво! Ова е најдобрата идеја до сега, тој двор одамна збориме да го
> средиме.
> Секоја чест на иницијативата!! Ако успеете доаѓам во Скопје да праиме скара
> само заради ова :)
> И сепак мислам дека ќе треба да се копа, заебано али тоа е, од себе за себе.
>
> кисчиња,
>
> --
> vladan
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list