[2s.mk-friends] Средување дворче

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Fri Jul 5 23:25:42 UTC 2013


и сеа, ќе чистиме ли дворче?


2013/7/4 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>

> +1
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> ---
>
> Goce Mitevski
> Independent Designer at Nicer2
>
>http://www.nicer2.com/about
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2013/7/4 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> > On 04.07.2013 16:09, Tamara Atanasoska wrote:
> >>
> >> Здраво дечки,
> >>
> >> Дворчето позади ни е во ептен незавидна состојба.
> >>
> >> Стварно е време да се ангажираме малку околу него. Мислам дека е супер
> >> можност да направи заедницата која кружи околу хаклабот нешто од себе за
> >> себе :).
> >
> >
> >
> > Тамара браво! Ова е најдобрата идеја до сега, тој двор одамна збориме да
> го
> > средиме.
> > Секоја чест на иницијативата!! Ако успеете доаѓам во Скопје да праиме
> скара
> > само заради ова :)
> > И сепак мислам дека ќе треба да се копа, заебано али тоа е, од себе за
> себе.
> >
> > кисчиња,
> >
> > --
> > vladan
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130706/1d7a18e3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list