[2s.mk-friends] Средување дворче

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Jul 6 11:20:51 UTC 2013


2013/7/6 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> и сеа, ќе чистиме ли дворче?

Па се пријавија Гоце, Алекс и ти. За дворче од 10 квадрати доста сте. :)

Јас ќе дојдам денеска околу 15 часот. Ракавици си носам со себе.

Инаку во дворот не е толку проблем вегетацијата колку што има стар
мебел и тој лимот од старата тераса.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list