[2s.mk-friends] Средување дворче

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat Jul 6 11:36:48 UTC 2013


2013/7/6 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>

> 2013/7/6 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> > и сеа, ќе чистиме ли дворче?
>
> Па се пријавија Гоце, Алекс и ти. За дворче од 10 квадрати доста сте. :)
>
> Јас ќе дојдам денеска околу 15 часот. Ракавици си носам со себе.
>
> Инаку во дворот не е толку проблем вегетацијата колку што има стар
> мебел и тој лимот од старата тераса.
>

Гоце и Алекс ми рекоа вчера дека нема да дојдат. Може се сменило нешто
денес :).
А не знам на кој стар мебел мислиш, дали на тој на тераса или друг, ај ќе
ми кажеш после :)


>
> --
> Glisha
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130706/ef19df8f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list