[2s.mk-friends] важна работа поврзана со хаклаб

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Jul 16 20:17:01 UTC 2013


2013/7/16 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:

> Би сакал да ве замолам во иднина сите известувања за добиени писма, сметки и
> слични работи поврзани со административното работење на хаклабот, како и
> информации поврзани со ова да ги упатуваат директно кон имејл адресата на
> 2с.мк, односно info at slobodensoftver.org.mk

Зашто? Што фали тука?

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list