[2s.mk-friends] важна работа поврзана со хаклаб

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Tue Jul 16 20:29:51 UTC 2013


Затоа што не сите ствари што стигаат ги засегаат луѓето од хаклаб. Има
писма адресирани до луѓе и сл информации што треба да ги проследам до
сопственикот на станот што на листава ствара шум.

М.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130716/39f188c2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list