[2s.mk-friends] Состанок за КИКА - Сабота 27-ми Јули

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jul 23 22:03:04 UTC 2013


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 07/23/2013 09:52 PM, Azder wrote:
> (поточно, прв чекор) за водењето MOM. Така оние кои што не можат лично
> да присуствуваат барем да бидат информирани за процесот на
> одлучувањето (дискусијата).

Има MOM после секој состанок на листава, отсекогаш имало.

:rebound:

> Би сакал во иднина да нема лични напади кон луѓе кои што ќе истапат со
> идеи за ваша корист.

what? хенгаут состаноци се праат во хаклаб веќе година дена со Владан и
Илин кои што се инволвирани во хаклабот ама се во странство. Не
предложив ништо ново.

:rebound2:

Ми се чини дека вадиш од контекст изјава од друга дискусија, но не ми е
јасно со која цел, хаклабот секогаш е отворен за сите заинтересирани без
резлика дали можат да присуствуваат физички или не. И сеа ме тераш да
бидам кретен (а се трудам да сум фин) - изглеа некои изговори се појаки
од животот.

Se Chitame.
- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.20 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://www.enigmail.net/

iQEcBAEBAgAGBQJR7v2YAAoJEBHeU7MAY5YzpOIIAIX67TaSDTmhJh7Y3LkPAorx
WDd/XuF9PRsg6g1TptLncMru/hIoA0G0hTCuBWBI7d3MC+Gedlf6yQRjDVqXT53M
f5iVSMNTxN1V6dWHmiYjlY+rIL71tOehKhFHXbbxlRfmf8rH9P7jAebsN90mnjDY
1wFLOnv5NrqBFoUzD3tVC0Ym6t8UwtzX2uHC4jFA76h56+ApFOIJfFMrLXtHalK9
lzQKI0DGe2cNggOJXHYM2NWLsXjXFPTpSgR6feLhhfb6FcsiX4zx8OKVB7IkxLhJ
CvRnxf53lsmoghdD3UinpWuGCGfZgFZwMsn9/GpqTTFPFaOKmWJg8jtTnS+t058=
=N6Qc
-----END PGP SIGNATURE-----


More information about the Ossm-members mailing list