[2s.mk-friends] Состанок за КИКА - Сабота 27-ми Јули

novica novica at on.net.mk
Mon Jul 29 05:21:13 UTC 2013


> За втората точка се одлучи следново: забраната за пиење на алкохол ќе се
> тргне, 


Па, се гледаме на состанокот кога ќе ја враќаме забраната. А можеби и
повеќе не. :)


-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list