[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Sat Jun 1 21:03:10 UTC 2013


Чејнџ оф планс, јас нема да доаѓам. Убаво да си минете. :-)

Поздрав


2013/6/1 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> Времето и местото го знаеме (8-9, Хотел Галеб)
>
> Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до
> Струга (и кога).
>
>
> Мене не ми треба соба во хотел, и имам кола за вкупно 4ца (до 5 ако се
> потенки), со тоа што може да одам порано (среда четврток) а и да се враќам
> понеделник.
>
>
>
> --
> дамјан
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk && WordPress Developer
[ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter
<https://twitter.com/kuzman0v>·
Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
 ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130601/e579fc04/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list