[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sat Jun 1 21:04:33 UTC 2013


Мене ми треба соба за петок вечер, сабота вечер и недела вечер. Можда има
шанса да тргнам во четврток попладне, ако има тогаш кола. Немам превоз, ако
има место во некоја кола супер, ако не со автобус. А, и можда Дафти ќе
дојде, ама не се знае тоа.

2013/6/1 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> Времето и местото го знаеме (8-9, Хотел Галеб)
>
> Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до
> Струга (и кога).
>
>
> Мене не ми треба соба во хотел, и имам кола за вкупно 4ца (до 5 ако се
> потенки), со тоа што може да одам порано (среда четврток) а и да се враќам
> понеделник.
>
>
>
> --
> дамјан
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130601/b7ddeee9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list