[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Sun Jun 2 17:03:39 UTC 2013


Здраво,

+1 за превоз и сместување.

Ја би сакал да дојдам во четврток, се враќам во недела. Ако има уште
еден што ќе доаѓа во четврток за во хотел - супер; ако не, ќе дојдам
во петок како сите, па влегувам во купот за распоред по соби од петок.

Баже

2013/6/1 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>
> Мене не ми треба соба во хотел, и имам кола за вкупно 4ца (до 5 ако се
> потенки), со тоа што може да одам порано (среда четврток) а и да се враќам
> понеделник.
>


More information about the Ossm-members mailing list