[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Mon Jun 3 08:08:38 UTC 2013


On 01/06/2013 22:39, Damjan Georgievski wrote:
> Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до
> Струга (и кога).

+3. Ни треба сместување само Сабота вечер.

Евентуално може уште 2ца да дојдат (ќе знам во петок за нив), а зависно
од тоа ќе знам и дали ќе имаме слободно место за превоз (тргаме Сабота
сабајле и се враќаме Недела вечер).


More information about the Ossm-members mailing list