[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Jun 3 08:17:00 UTC 2013


On 01/06/2013 22:39, Damjan Georgievski wrote:
> Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до
> Струга (и кога).


Јас се враќам во недела вечер и би ми било најдобро доколку се враќам со 
некој од вас.
Имам во понеделник административни срања би останал инаку во Струга.
Треба и сместување, ќе пишеме тоа на нснд листата денес веројатно.

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list