[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Gorgi Kosev gorgi.kosev at gmail.com
Mon Jun 3 22:24:18 UTC 2013


+2 - сместување за петок вечер, сабота вечер. Се враќаме во недела сабајле

превоз не треба :)


2013/6/3 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

> On 01/06/2013 22:39, Damjan Georgievski wrote:
>
>> Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до
>> Струга (и кога).
>>
>
>
> Јас се враќам во недела вечер и би ми било најдобро доколку се враќам со
> некој од вас.
> Имам во понеделник административни срања би останал инаку во Струга.
> Треба и сместување, ќе пишеме тоа на нснд листата денес веројатно.
>
> --
> vladan
>
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130604/55955406/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list