[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Tue Jun 4 07:15:09 UTC 2013


+2 (јас и Саше) сместување за петок и сабота вечер, би тргнале назад во
недела
околу пладне. Можеме да земеме уште двајца/тројца со нас во кола.


2013/6/4 Gorgi Kosev <gorgi.kosev at gmail.com>

> +2 - сместување за петок вечер, сабота вечер. Се враќаме во недела сабајле
>
> превоз не треба :)
>
>
> 2013/6/3 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>
>
>> On 01/06/2013 22:39, Damjan Georgievski wrote:
>>
>>> Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до
>>> Струга (и кога).
>>>
>>
>>
>> Јас се враќам во недела вечер и би ми било најдобро доколку се враќам со
>> некој од вас.
>> Имам во понеделник административни срања би останал инаку во Струга.
>> Треба и сместување, ќе пишеме тоа на нснд листата денес веројатно.
>>
>> --
>> vladan
>>
>>
>> ______________________________**_________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130604/6d1c21a7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list