[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

novica novica at on.net.mk
Tue Jun 4 13:41:25 UTC 2013


> +2 (јас и Саше) сместување за петок и сабота вечер, би тргнале назад во
> недела
> околу пладне. Можеме да земеме уште двајца/тројца со нас во кола.


Ана, вие тргате во петок попладне - кое време? Дали има уште место во 
колата?


-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list