[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Thu Jun 6 23:55:25 UTC 2013


Порано од планираното утре мислев.


2013/6/7 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>

> Ние ќе тргнеме порано од утре. Тања и Елена ќе можат тек после работа
> (после 5), па ако
> некој има место во кола нека пише. А ако на некој му одговара околу 11 да
> тргне со
> мене и Саше нека пише исто така :)
>
>
> 2013/6/6 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>
>
>> Доаѓам и јас, сабота сабајле до недела навечер. Ако има некаде место во
>> кола - супер, ако не, ќе најдам некој автобус соодветен. Ми треба и смештај
>> во хотелот за сабота вечер.
>>
>>
>> 2013/6/6 Boro Sitnikovski <buritomath at yahoo.com>
>>
>>>  +1, можам да тргнам петок после работа (после 18.00), се враќам недела
>>> навечер. ми треба соба за петок и сабота вечер
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130607/2beb33b6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list