[2s.mk-friends] Upgrade на sloboden softver на Wheezy

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Jun 18 01:12:19 UTC 2013


> Не очекувам посебни драми во врска со upgrade-от, но ако мислите дека ќе
> биде интересно, може деновиве да се прави во хаклаб со проектор и навивање.

хм.
Освен што е OpenVZ VPS и кернелот е надвор од наша контрола.
треба да работи нели? :)


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list