[2s.mk-friends] Финансии - КИКА

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 27 18:48:56 UTC 2013


On 25.06.2013 14:37, Aleks wrote:
> On 24.06.2013 16:53, Georgi Stanojevski wrote:
>> - Колкав прилив има месечно?
>> - Колкав одлив има месечно?
>>
>
> За месец Април има :
>
> - 7656 денари прилив
> - 13009 денари одлив
>
> За месец Мај има :
>
> - 5055 денари прилив
> - 13009 денари одлив


BTW
мојата донација иде како плаќање на струја и вода/комуналии сметките-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list