[2s.mk-friends] Клучеви

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Mar 9 14:57:47 UTC 2013


On 10.01.2013 19:40, Damjan Georgievski wrote:
>> Колку што знам, треба да имаме 3 клучеви од хаклаб. Еден е кај Дода а
>> друг кај Андреј. Каде е третиот клуч ?
>
> Третиот клуч беше кај мене во еден краток момент кога го носев Брајан на
> автобуска. После тоа ми го снема, мислам дека на автобуска во хаосот на
> мењање пари итн. сум го изгубил (другата варијанта е да е некаде збутан
> во кола).

Го најдов.
Во кола бил сепак.

пак имаме 3 клуча.


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list