[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Mar 11 12:10:55 UTC 2013


стандардно „ништо нема да се случи“ во белград крај на месец април, од
скопје веројатно ќе одиме неколку коли како и секогаш, ако има
заинтересирани пишете тука и гласајте подолу.

моментално дилемата е 21ри или 27ми април.

http://www.doodle.com/qam9hndh7x8stdkqf5nzp9en/admin#table

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list