[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Mon Mar 11 18:17:27 UTC 2013


Мислам дека Marcell спомна на NSND листата дека не може на 21-ви, веројатно
ќе биде 27-ми. Мене ми е сеедно, јас доаѓам во секој случај.


2013/3/11 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> стандардно „ништо нема да се случи“ во белград крај на месец април, од
> скопје веројатно ќе одиме неколку коли како и секогаш, ако има
> заинтересирани пишете тука и гласајте подолу.
>
> моментално дилемата е 21ри или 27ми април.
>
> http://www.doodle.com/qam9hndh7x8stdkqf5nzp9en/admin#table
>
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130311/1a4725b3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list