[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Mar 11 18:43:34 UTC 2013


On 03/11/13 19:17, Andrej T. wrote:
> Мислам дека Marcell спомна на NSND листата дека не може на 21-ви, 
> веројатно ќе биде 27-ми. Мене ми е сеедно, јас доаѓам во секој случај.

Овде може секој да се изјасни и уште еднаш ќе одлучи современтата 
технологија против народот :)
http://www.doodle.com/qam9hndh7x8stdkqf5nzp9en/admin#table


-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list